2020-10-29

SilverFlits

Hoi daar, hebben jullie me gemist? 
Ik ben weer opgeknapt!

Sinds vandaag, 28 oktober 2020 zijn we erin geslaagd om de nieuwe website voor Silver te publiceren. Helemaal klaar is deze site nog niet maar dat zal in een rustig tempo gaan groeien. Bij deze nodigt Silver en zijn bemanning jullie uit om de nieuwe site te bezoeken en je, door middel van je emailadres achter te laten, te abonneren op toekomstige blogs.

Wat is er ondertussen gaande?

Wel, er is de laatste paar weken wel het een en ander gaande. En nu bedoel ik eens niet Koroontje maar andere zaken. Alhoewel...

Allereerst is onze 'oude' site omgevallen, wel een backup maar helaas geen database met alle pagina's, foto's en teksten. Ook geen blogs meer kunnen redden. En dus konden we de afgelopen weken aan een nieuwe site gaan knutselen. En dat ging dan weer met vallen en opstaan. Een beetje jicht erbij en compleet was de pret. Het was iets van 'When shit hits the fan'. Hier maak je wat en achter je valt het weer om. Ken je dat gevoel? Wij ondertussen maar al te goed.

De site lijkt nu te gaan draaien en zal dus gepubliceerd worden en dan maar eens kijken wat we nog meer in elkaar kunnen knutselen. In de nieuwe site kan niet geabonneerd worden op de blogjes die regelmatig het daglicht zien. Vandaar onze oplossing om via Blogger voortaan de blogje in elkaar te prutsen en aan jullie voor te schotelen.

De uitslag bij onze Silver
Silver is blij, zoooo blij, dat...


Silver ligt in het water en is happy. Hij glimt zelfs 's nachts nog. Hij flirt met elke andere schuit bij hem in de haven. Hoe komt dat? Wel, hij heeft een paar dagen in een tochtige loods gestaan. En daar was een meneer met een schuurmasjien. Die vond de blauwe kleur niet zo mooi en heeft deze vakkundig verwijdert. Toen wij aan het ziekbed van Silver kwamen kijken hoe het ervoor stond had hij allemaal uitslag. Oei, dat wordt intensive care. En dus wij in gesprek met die schuurmasjien. Die wist ook wel iemand met een kwassie en die heeft Silver weer een gezonde uitstraling gegeven. Dat is nog eens een knappe botendokter. Nu weer even wat later glimt en glanst Silver als bij de geboorte. Allemaal nieuwe anodes bij zijn kiel en roer. Wat is ie blij! Ook de nieuwe belettering zit er weer strak op. En daarna samen met Jappie van de hoek Silver teruggevaren naar zijn eigen vertrouwde omgeving in Heerhugowaard. Kortom, Silver kan de showroom in. Maar nu nog niet. Knap stukje werk daar in Akersloot door scheepswerf annex jachthaven Verduin.

En dus...

En dus hebben we twee nieuwe jongelingen, een veelkleurig flitsverhaal en een blauw getinte Limburger. Beide starten een tweede leven. Nu maar hopen dat Koroontje maar snel verdwijnt zodat we onze vaarplannen kunnen uitvoeren in 2021 en natuurlijk de twee borelingen aan iedereen kunnen laten zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Speciaal voor jou!

SilverFlits 2021-01-10 Een vaarprachtig 2021! Een vaarprachtig 2021! Wat heeft Pluto, Aarde, Aquarius en Silver met elkaar te maken? De la...

Ken je deze ook?